Vreti sa Fiti Nasii Nostri De Cununie?

Cununia este o ceremonie sacra care marcheaza uniunea legala a doua persoane intr-o relatie romantica. In prezent, cununiile sunt celebrari grandioase si romantice, cu invitati, rochii de mireasa si costume de mire, dar istoria cununiilor este mult mai veche decat se crede.

Istoria cununiilor de-a lungul timpului

Istoria cununiilor poate fi urmarita pana la cele mai vechi civilizatii, cum ar fi cele ale Babilonului, Egiptului si Greciei antice. In acele timpuri, cununiile aveau o semnificație religioasa si se credea ca acestea erau necesare pentru a proteja cuplurile de spiritele rele.

In Roma antica, cununiile erau deosebit de importante si erau considerate obligatorii pentru totti cetatenii. Aceste ceremonii erau, de obicei, organizate in biserici si cuprindeau o serie de ritualuri, inclusiv scuturarea mainilor si pronuntarea unor juraminte. La sfarsitul ceremoniei, mirele oferea miresei un inel de logodna si un inel de nunta.

In Evul Mediu, cununiile erau organizate de biserici, care aveau o putere considerabila asupra vietii oamenilor. In acea perioada, nu erau permise cununii in afara bisericii, iar cuplurile care incalcau aceasta regula erau adesea excomunicate.

Odata cu inceputul Renasterii, ceremoniile de nunta au devenit din ce in ce mai elaborate. In secolul al XVI-lea, moda in materie de cununii a inceput sa se schimbe si a devenit obisnuita ca ceremoniile sa aiba loc in gradini sau in alte locuri frumoase.

In secolul al XVII-lea, in aristocratia europeana se faceau cununiile in stil baroc, cu o multime de decoruri extravagante, cum ar fi lampi si lumanari scumpe, tablouri si sculpturi. Aceste ceremonii de lux erau destinate sa impresioneze oaspetii si sa arate opulenta si puterea familiei miresei.

In secolul al XIX-lea, cununiile au inceput sa aiba o importanta mai mare pentru clasa mijlocie, care dorea sa isi arate bogatia si statutul social prin intermediul acestor ceremonii. De asemenea, moda in materie de cununii a inceput sa se schimbe si au aparut mai multe stiluri, inclusiv cel traditional, romantic si modern.

In prezent, cununiile sunt una dintre cele mai importante ceremonii din viata unei persoane si sunt organizate intr-o varietate de stiluri si de locatii.

Alege cu atentie cui pui intrebarea

Ai deja pregatita intrebarea “Vreti sa fiti nasii mei de cununie”? Alegerea nasilor de cununie este un aspect important care merita toata atentia ta. Cu cat vei face o cerere mai frumoasa si mai originala cu atat viitori tai nasi vor fi mai incantati. Nu te teme sa experimentezi si sa incerci ceva nou, poti face aceasta cerere undeva intr-o vacanta exotica sau la o cina la restaurant.

Cum sa-i livrezi marea intrebare intr-un mod original

Pe Puzzle iti pune la dispozitie un puzzle personalizat pe care il poti oferi in dar cu cea mai mare incredere. Puzzle-ul este personalizat cu mesajul pe care vrei sa il transmiti si se bucura de o rezistenta impresionanta. Acesta este realizat din lemn de cea mai buna calitate si se va pastra in cea mai buna stare o perioada cat mai mare de timp. Pe ultimul rand de piese se afla intrebarea cheie: Vreti sa Fiti Nasii Nostri?, astfel momentul culminant se amana, pana intr-un punct plin de emotii, perfect pentru o seara de neuitat.× WhatsApp